Q Care voor cliënten

Q Care helpt mensen die een complex probleem hebben of hebben gehad, om stabiel te worden, te blijven en vooruit te kijken. Bent u opzoek naar oplossingen voor uw complexe zorgvragen en kunt u hier wel een steuntje bij in de rug gebruiken? Dan is Q Care voor u zeker geschikt.

Indien u hulp nodig heeft na een detentie of een verslaving, dan geven wij de handvaten die nodig zijn om uw leven weer op orde te krijgen.

Het komt onder andere voor dat mensen die een verslaving hebben gehad, ook financiële zorgen hebben of problemen binnen het gezin of op het werk. Wij kunnen u dan bijvoorbeeld helpen met het zoeken naar werk, een geschikte woning of financiële oplossingen en schuldregelingen.

Bij leefstijlzorg behandelen we uw onderliggende problemen waarvoor je bijvoorbeeld uitgevallen bent op het werk. Deze problemen vinden hun oorsprong op het gebied van leefstijl en gedrag en zijn vooral psychisch van aard. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: stress, burn-out, een verslaving, schulden, een eetstoornis of psychische en sociale problematieken.

Door persoonlijke gesprekken en huisbezoeken krijgen wij inzicht in uw situatie en problematieken en brengen deze samen met u in kaart. Daarna gaan wij samen met u opzoek naar de juiste begeleiders binnen ons grote netwerk, die de beste begeleiding kunnen bieden per onderdeel. Kijk in ons aanbod en neem vandaag nog contact met ons op!

Waarom Wij zijn Q?

Al uw zorg onder een dak
Persoonlijke aanpak
Geen wachtlijst
Geborgen sfeer
Uitgebreid behandelaanbod

Copyright © Wij Zijn Q | Powered by Vincere Groep